Sanaa, yhteyttä ja leipää.

Me olemme sitoutuneet Herraamme Jeesukseen Kristukseen, Isään Jumalaan ja Pyhään Henkeen ja Jumalan Pyhään muuttumattomaan Sanaan. Näkymme on,että Herra tahtoo tähän kaupunkiin seurakuntansa, joka koostuu Hänen pyhistään. Hänen omistaan, jotka ovat riisuneet päältänsä vanhan leilin ja ovat halukkaita täyttymään uuteen, Jumalan kuvan mukaan. Katso, vanha on mennyt, uusi on sijaan tullut. Tahdomme kasvaa osaksi Hänen morsiusjoukkoaan.

Kokoonnumme yhteen rakentumaan ja eheytymään ja rukoilemaan Herramme Jeesuksen seurassa ja Pyhän Hengen läsnäolossa kasvaaksemme Hänessä palveluksen työhön, johon Hän on jokaisen kutsunut.

Olemme yhdessä kiittäen ja ylistäen elävää Jumalaa. Tervetuloa mukaan iloitsemaan Herrassamme.

Haluamme palvella  Jyvässeudun kristittyjä ja avuntarpeessa olevia ihmisiä niillä voimavaroilla ja leivisköillä, jotka Herra on meille antanut. Olkoot ne kaikki käytössä ja lisääntykööt.

Meidän keittiömme on tänäänkin jo kovassa käytössä ja saamme palvella käsillämme ja varoillamme Jyväskylän ihmisiä.

Rakastamme olla palvelijoita.

Mutta ennenkaikkea rakastamme Israelia ja rukoilemme rauhaa Jerusalemille ja Jumalan suunnitelman toteutumista Pyhän kansan elämässä.

Intohimomme on nähdä herätys, siksi panostamme evankeliontiin ja tahdomme kohdata jokaisen ihmisen Jeesuksen rakkaudessa.

 

Näkymä kokoussalista:
Kuvia Jerusalemin vanhasta kaupungista.